EVENIMENTE

EVENIMENTE CORPORATE ȘI TEAM BUILDING-URI

În cei 20 de ani de existență ne-am construit o experiență consistentă în livrarea programelor de team building.

 

Am realizat numeroase evenimente individualizate pentru companii, în funcție de formatul și vigoarea grupului de participanți. 

Oaspeții noștri vor avea parte de cele mai interactive și energizante experiențe de team building.

 

Programele noastre personalizate se concentrează, bineînțeles, pe noțiunea de echipă, dar și pe oamenii care sunt în spatele rolurilor din organizații. Înțelegem că fiecare membru este în primul rând un individ, unic în felul lui. Astfel că evenimentele pe care le concepem marchează pozitiv atât grupul, cât și membrii acestuia, oferindu-le trăiri intense și momente cu adevărat inspiraționale.

TABERE PENTRU COPII ZDRAVENI​ - MICUL JDER

Academia de Aventură și Frații Jderi propun un program bazat pe natură și aventură, ca mijlaoce de educare a copiilor pentru (re)construcția individuală și viața în colectivitate. 

Ne dorim să oferim copiilor o educație interactivă, complexă și complementară educației de la școală sau celei din rândul familiei. 

Iată ce urmărim prin aceste tabere:

 • dezvoltarea tenacității, a spiritului de luptător

 • sporirea încrederii în sine

 • formarea (auto)disciplinei

 • îmbunătățirea comunicării și a judecății

 • formarea  principiilor de alimentație sănătoasă

 • creșterea imunității
 • dezvoltarea calităților motrice

 • dezvoltarea curiozității și cunoașterea lumii 

 • inocularea respectului pentru natură

 • ​învățarea ABC-ului tehnicilor și aptitudinilor necesare vieții în mijlocul naturii

 • descoperirea plăcerilor simple

 • descoperirea vieții reale în detrimentul celei virtuale

EVENIMENTE SPECIALE

Putem organiza acele evenimente care vă marchează viața. Având o capacitate de 60 de persoane, Utopia Verde este locul ideal pentru o celebrare într-un cadru intim.

Ne preocupăm cu atenție de toate detaliile, în așa fel încât să aveți parte de o sărbătoare memorabilă și vibrantă alături de invitații voștri.

Avem în grijă natura desăvârșită, gustul și varietatea bucătariei, decorurile, florile, fotografia, filmul, muzica,  toate într-un cadru destins și primitor.

Suntem pregatiți să vă oferim căldura și devotamentul unui personal fără școli înalte, dar cu măsura bunului simț și mereu atent la nevoile voastre. 

Prin promovarea aristocrației lucrurilor simple, evenimentele noastre au un conținut autentic și se concentrează pe redescoperirea plăcerilor pure și a trăirilor intense.

Pentru mai multe detalii despre astfel de evenimente, vă invităm să luați legătura cu noi accesând secțiunea Contact.

 

CAZARE

Oaspeții din Utopia Verde pot înnopta în căsuțe primitoare, construite din lemn și piatră, decorate cu picturi inspirate din natură. Ele dispun de câte două până la șapte camere duble și de câte o prispă pentru loc de tihnă. Musafirii noștri pot alege între paturi twin sau matrimoniale, iar pentru cei mici există paturi suplimentare.

 

FACILITĂȚI

În cadrul natural de 20 de hectare al domeniului, am reușit să integrăm armonios, printr-o estetică simplă a construcțiilor, toate facilitățile necesare unui sat de vacanță care să vă asigure tot confortul, în funcție de eveniment.

 

Pe lângă facilitățile enumerate, avem și o serie de facilități indoor. Când vremea e capricioasă, musafirii noștri se pot relaxa înăutru, la căldură, unde își pot petrece timpul în mod interactiv. 

WI-FI

Conexiune gratuită la internet wireless. Acoperire în restaurant, sală de conferințe și camere.

pentru cei ne nu pot rezista fără email sau social media

JOCURI

Cărți, set de poker, table, șah, rummy, Dixit, Go, Scrabble.

pentru cei ce se supără când pierd

COLECȚIE DE DVD-URI

Filme artistice clasice și noi, desene animate, documentare, expediții, concerte și muzică. 

pentru cei mari, dar și pentru cei mici

KARAOKE

Player cu 2 microfoane și meodii speciale pentru karaoke. 

mai ales pentru cei fără talent

 

DE-ALE GURII

Mâncarea este pregătită în întregime în bucătaria noastră, cu o preocupare permanentă pentru rețetele autentice, tradiționale și gustoase. Noi îi spunem "ca la bunica acasă". Adică o hrană făcută pe îndelete, la foc scăzut, fără economie în privința ingredientelor. 

Așa cum a fost construit satul de vacanță, cu forme simple, funcționale și naturale, în același stil promovăm și felul de a servi masa și pregatirea acesteia. Dorim să restaurăm astfel simplitatea și naturalețea, valori fundamentale în societatea veche românească.

Toate preparatele din bucătăria Bunicuțelor Jder sunt oferite în regim de bufet. Toți oaspeții noștri își aleg ce poftesc din felurile pregătite și mănâncă pe săturate, însă fără a lăsa ceva în farfurie. A nu face risipă, și nu numai în privința mâncării, ci și în privința resurselor, este una dintre măsurile bunului simț după care ne ghidăm. Altfel, la Frații Jderi oricine poate mânca până la sațietate, fără restricție. 

Pentru a vă face o idee despre savuroasele preparate din bucătăria Bunicuțelor Jder, am introdus mai jos câteva exemple, care sperăm că vă vor aminti cu bucurie de vremurile copilăriei.

În funcție de sezon, cu excepția micului dejun, vom pregăti pentru musafiri câte două preparate din fiecare fel.

În cazul în care oaspeții noștri necesită un meniu special din pricina unor restricții alimentare, îi rugăm să ne anunțe la momentul rezervării, iar echipa noastră va face tot posibilul pentru a le onora cererea.

 

ACTIVITĂȚI

În cazul grupurilor, echipa Frații Jderi poate pune la dispoziție o serie de activități, indoor sau outdoor. În vederea unei organizări optime, este necesar ca acestea să fie solicitate în avans. Pentru mai multe detalii, vă invităm să luați legătura cu noi accesând secțiunea Contact.

ACTIVITĂȚI OUTDOOR
ACTIVITĂȚI INDOOR
 

ÎMPREJURIMI

Generozitatea naturii oferă posibiltatea de a explora zone spectaculoase: cascade, vârfuri montane și peisaje fabuloase.

Munții Latoriței​

Altitudine maximă 2060 m, vf. Frătoșteanu. Drum de creastă.
Rezervația Mira-Boru. Lacul Vidra, Petrimanu, Galbenu.
Acces direct: Ciunget, Obârșia Lotrului, telegondola lacul Vidra,
Transalpina, Curmătura Vidruței, Voineasa, Lacul Petrimanu. 

 

#running #trekking #kayaking #off-road touring #skiing
#photo hunting