top of page

EVENIMENTE

Evenimente - Fratii Jderi Utopia Verde
Fratii Jderi Utopia Verde

EVENIMENTE CORPORATE

Cu 20 de ani de experiență și un portofoliu larg de activități, oferim programe unice și memorabile grupurilor de aventurieri din Utopia Verde. Câteva exemple ale activităților pot fi accesate aici. Tematica este adaptată în funcție de formatul și vigoarea colectivului de Jderi.

Evenimentele pe care le concepem marchează pozitiv atât echipa, cât și membrii acesteia, oferindu-le trăiri intense și momente cu adevărat inspiraționale. În urma unei escapade în Utopia Verde, colectivul va pleca mai unit, mai pregătit să înfrunte provocările și mai energizat ca niciodată.

Echipa noastră este formată din instructori și antrenori cu experiență de o viață în diverse sporturi, aventură și divertisment. Frații Jderi tratează toate activitățile cu maximă seriozitate, dar sunt artizani ai jocurilor și glumelor, așa încât toată lumea să aibă parte de o consistentă terapie a râsului.

Invitații noștri vor avea parte de cele mai interactive și energizante experiențe, într-un cadru utopic și într-o companie cum nu se poate mai autentică și veselă, cea a Fraților Jderi. 

EVENIMENTE CORPORATE

EVENIMENTE PRIVATE

Putem organiza acele evenimente speciale care vă marchează viața. Celebrările în Utopia Verde nu au fastul și anvergura celor din "lumea civilizată", din orașe, dar au în schimb frumusețea lucrurilor simple, naturale și cât mai aproape de origini.

 

În plus, pentru că putem acomoda până la 55 de onorabili petrecăreți, evenimentul va avea o listă exclusivistă de invitați. Numai familie și prieteni, combinația ideală pentru distracție garantată. Îi adăugăm aici și pe Frații și Surorile Jder, care se vor preocupa cu atenție de toate detaliile, în așa fel încât să aveți parte de o sărbătoare memorabilă și vibrantă alături de invitații voștri.

Avem în grijă natura desăvârșită, gustul și varietatea bucătariei, decorurile, florile, fotografia, filmul, muzica,  toate într-un cadru destins și primitor.

Suntem pregatiți să vă oferim căldura și devotamentul unei echipe mici, fără școli înalte, dar cu măsura bunului simț și mereu atentă la nevoile voastre. 

Prin promovarea aristocrației lucrurilor simple, evenimentele noastre au un conținut autentic și se concentrează pe redescoperirea plăcerilor pure și a trăirilor intense.

Pentru mai multe detalii despre astfel de evenimente, vă invităm să luați legătura cu noi accesând secțiunea Contact.

EVENIMENTE PRIVATE

TABERE PENTRU COPII ZDRAVENI​ - MICUL JDER

Prin intermediul acestor tabere, oferim copiilor o educație complexă, interactivă și în același timp complementară educației de la școală sau celei din rândul familiei. 

Copiii vor învăța să pășească ferm și conștient către o viață care se anunță poate mai dificilă decât a noastră, a Jderilor adulți. Cei mai multi dintre ei vor reuși să își învingă temerile și frustrările prin terapia oferită de noi și de ceilalți copii, în grup și întotdeauna în joacă. 

Iată ce urmărim în aceste tabere:

 • dezvoltarea tenacității, a spiritului de luptător

 • sporirea încrederii în sine

 • formarea (auto)disciplinei

 • îmbunătățirea comunicării și a judecății

 • formarea  principiilor de alimentație sănătoasă

 • creșterea imunității
 • dezvoltarea calităților motrice

 • dezvoltarea curiozității și cunoașterea lumii 

 • inocularea respectului pentru natură

 • ​învățarea ABC-ului tehnicilor și aptitudinilor necesare vieții în mijlocul naturii

 • descoperirea plăcerilor simple

 • descoperirea vieții reale în detrimentul celei virtuale

EVENIMENTE PENTRU COPII
bottom of page