top of page

RECOMANDĂRILE NOASTRE

Fratii Jderi Utopia Verde
 • Dormiți cu ferestrele deschise, dimineața puteți auzi cântecele păsărelelor.

 • Când vă treziți, beți apă, respirați adânc și faceți gimnastică.

 • Ascultați sunetul apei, este benefic pentru relaxarea minții.

 • Mestecați fiecare înghițitură de 50 de ori, practică sănătoasă din hatha-yoga.

 • Terminați dușurile cu apă rece, pentru creșterea imunității.

 • Ocrotiți, îngrijiți și respectați natura. Veți fi răsplătiți cu aer curat, energii pozitive și peisaje încântătoare.

 • Lăsați grijile, stresul și tensiunile la poarta satului de vacanță.

 • Afișați o atitudine relaxată, zâmbitoare și chiar veselă.

 • Când nu mai suportați, enervați-vă cu măsură.

 • Respectați programul, atât cât vă permite timpul.

 • Consumați băuturi alcoolice în mod responsabil.

Pentru o ședere cât mai plăcută și o experiență cu rost, vă împărtășim în următoarele rânduri câteva recomandări și practici sănătoase, pe care le puteți duce mai departe cu voi acasă. Iar recomandarea supremă la Frații Jderi: glumiți, râdeți și trăiți la intensitate maximă!

CÂTEVA REGULI DIN UTOPIE

Fratii Jderi Utopia Verde

Ca în orice casă respectabilă, așa și în căsuța Fraților Jderi, Utopia Verde, există câteva reguli de bun simț. Aplicabile tuturor onorabililor cetățeni ce ne vizitează, cu mic, cu mare, ele sunt împărtășite în rândurile de mai jos. Nu sunt multe, sunt doar șapte la număr, așa că le putem grupa într-un soi de "Heptalog".

DESPRE SERVIRE

Despre servire - Fratii Jderi Utopia Verde

Echipa Fraților Jderi esta una mică și nu are în componență cheneri, picoli sau barmani. Frații Jderi îi tratează pe toți musafirii ca pe niște prieteni, invitându-i să se simtă ca la ei acasă și să se servească singuri cu mâncare și băutură, după bunul plac și pofta inimii. Bunicuțele Jder așază la ora mesei bunătățile pe bufet, iar Frații Jderi se asigură că frigiderele sunt reci și pline ochi cu băuturi din prăvălie.

DESPRE FUMAT

Fratii Jderi promovează un stil de viață sănătos, astfel că nu comercializează țigări și nu permit fumatul în spațiile închise. Pentru cei pătimași însă, fumatul se poate face în aer liber, în locurile special amenajate: la măsuțele aflate afară, pe terase sau pe prispele căsuțelor.

Despre fumat - Fratii Jderi Utopia Verde

DESPRE BĂUTURI

Fratii Jderi nu acceptă băuturi aduse de musafiri și nu permit accesul cu acestea în incinta proprietății, excepție făcând situațiile discutate și agreate în avans de către satul de vacanță și respectivii musafiri.

Despre bauturi - Fratii Jderi Utopia Verde

DESPRE ANIMALE DE COMPANIE

Cei trei patrupezi ai Jderilor sunt extrem de prietenoși cu ființele bipede, dar la fel de curioși față de ființele patrupede care intră în satul de vacanță. Pentru a evita orice potențiale neînțelegeri din lumea animalelor, îi rugăm pe musafiri să își lase mult iubiții companioni acasă, pe perioada sejurului.

Despre animale de companie - Fratii Jderi Utopia Verde

DESPRE CURĂȚENIE

În Utopia Verde, natura este îngrijită, ocrotită și respectată. Musafirii noștri fac cinste locului prin păstrarea curățeniei și aruncarea deșeurilor la coșurile de gunoi.

Despre curatenie - Fratii Jderi Utopia Verde

DESPRE MUZICĂ

Frații Jderi dispun de instalație de sonorizare numai la interior, afară lăsând natura să producă propriile sunete. Nu există un DJ Jder, însă Frații Jderi iubesc muzica bună și au o serie de playlist-uri de bonton: blues, jazz, rock'n'roll, muzică veche și de petrecere, excluzând desigur manelele, muzica similară sau cea licențioasă. Frații Jderi le consideră zgomot pentru urechi și le-au interzis cu literă de lege.

Despre muzica - Fratii Jderi Utopia Verde

DESPRE ATITUDINE

În Utopia Verde, alături de Frații Jderi, invitații se simt ca acasă, ca într-o mare familie. Nimeni nu stă supărat și toată lumea participă la buna dispoziție generală.

Despre atitudine - Fratii Jderi Utopia Verde

Satul de vacanță este destinat tuturor persoanelor dornice de aventură, activități fizice sau pur și simplu de relaxare în mijlocul naturii, alături de familie, prieteni și de comunitatea Fraților Jderi. Înainte de vizita în Utopia Verde, vă invităm să accesați Regulamentul locului, conceput pentru bună starea oaspeților noștri.

bottom of page