• Fratii Jderi

PERIOADE DISPONIBILE PENTRU REZERVĂRI INDIVIDUALE

Dragii noștri,


Găsiți mai jos datele disponibile în prezent pentru rezervări individuale. Alte perioade vor fi adăugate pe parcurs. Pentru rezervări de grup (minimum 10 musafiri adulți), datele pot fi modificate, în funcție de solicitare.


Tarifele sunt prezentate pentru 2 Jderi adulți (14+ ani), acomodați în 1 cameră dublă standard.

Tarifele includ servicii de cazare și restaurant și acces la diverse facilități (vezi secțiunea Servicii pentru mai multe detalii).


Tarifele pentru copii sunt suplimentare și variază în funcție de categoria de vârstă:

  • Jderi copii mari (8 < 14 ani)

  • Jderi copii mijlocii (5 < 8 ani)

  • Jderi copii mici (2 < 5 ani)

Sejururile pot fi organizate cu servicii de pensiune completă (micul dejun, prânzul și cina incluse) sau cu servicii de demipensiune (doar micul dejun și cina incluse).


Ofertele personalizate și confirmarea rezervărilor se realizează prin email (adresă de contact 4greenholiday@gmail.com).

 

30 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE - SEJUR DE 4 NOPȚI ÎN UTOPIA VERDE

  • Cazare 2 Jderi pentru 4 nopți în 1 cameră dublă standard

  • Pensiune completă cu 11 mese incluse pentru fiecare Jder musafir, începând cu cina de miercuri și terminând cu micul dejun de duminică

  • Servicii incluse: parcare, conexiune wi-fi, apă de izvor și fructe de sezon pe tot parcursul sejurului, acces la întregul domeniu de 1,6 hectare al proprietății

  • Pachet servicii sejur: 2530 lei, inclusiv TVA / 2 Jderi adulți (tarif mediu)

 

Satul de vacanță este conceput și construit pentru evenimente cu grupuri de adulți, fie în căutarea aventurii, fie a relaxării, iar locul nu este adaptat copiilor mici (nu există locuri de joacă amenajate, terenul poate prezenta anumite pericole pentru ei, etc).

Acordăm prioritate solicitărilor din partea adulților sau familiilor cu copii mari. Familiile cu copii mici sunt și ele binevenite, în măsura în care respectivii copii pot fi supravegheați în permanență de părinți, pot păstra atmosfera din Utopie și își pot petrece cu plăcere timpul în mijlocul naturii.

 

Cu gânduri bune,

Frații JderiPostări recente

Afișează-le pe toate