top of page
  • Poza scriitoruluiFratii Jderi

PERIOADE DISPONIBILE PENTRU REZERVĂRI INDIVIDUALE

Dragii noștri,


Găsiți mai jos datele disponibile în prezent pentru rezervări individuale. Alte perioade vor fi adăugate pe parcurs. Pentru rezervări de grup (minimum 15 musafiri adulți), datele pot fi modificate, în funcție de solicitare.


Ofertele personalizate și confirmarea rezervărilor se realizează prin email, la adresa vino@fratiijderi.ro

 

16-18 / 18-21 / 16-21 IULIE - SEJUR DE 2, 3 SAU 5 NOPȚI ÎN UTOPIA VERDE

  • Sejur dedicat musafirilor ce vor participa la Open Air Blues Festival Brezoi.

  • Pachetele pot fi rezervate numai sub formă de demipensiune: un mic dejun târziu și un prânz târziu. Cina nu va fi disponibilă în cadrul acestui sejur. Micul dejun va fi disponibil între orele 09:30 și 11:30 (începând cu orele 09:00 fiind la dispoziția oaspeților băuturile specifice dimineților senine ), iar prânzul târziu va fi disponibil între orele 15:00 și 16:30.

 

6-8 SEPTEMBRIE - SEJUR DE 2 NOPȚI ÎN UTOPIA VERDE

  • Pachetele pot fi rezervate numai sub formă de pensiune completă, astfel: vineri - cină, sâmbătă - mic dejun, prânz și cină, duminică - mic dejun.

 

Satul de vacanță este conceput și construit pentru evenimente cu grupuri de adulți, fie în căutarea aventurii, fie a relaxării, iar locul nu este adaptat copiilor mici (nu există locuri de joacă amenajate, terenul poate prezenta anumite pericole pentru ei, etc).


Acordăm prioritate solicitărilor din partea adulților sau familiilor cu copii mari. Familiile cu copii mici sunt și ele binevenite, în măsura în care respectivii copii pot fi supravegheați în permanență de părinți, pot păstra atmosfera din Utopie și își pot petrece cu plăcere timpul în mijlocul naturii.


Cu gânduri bune,

Frații Jderi

 

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page