DESPRE MÂNCARE
 Mâncarea la Frații Jderi – ca la bunica acasă

În satul de vacanță Frații Jderi, mâncarea este pregătită cu grijă și suflet de cștre oameni responsabili. Aprovizionarea se face cu alimente proaspete, naturale și gustoase.


Mâncarea este "fabricată" în întregime în bucătaria noastră, cu o preocupare permanentă pentru rețetele curate și cinstite, fără extravaganțe estetice. Noi îi spunem "ca la bunica acasă". Adică o hrană facuta în credință, pe îndelete, la foc scăzut, fără economie în privința ingredientelor. 
Așa cum a fost construit satul de vacanță, ca și mobilierul, cu forme funcționale și naturale, încercăm să promovăm și comunicarea, felul de a servi masa și mai ales pregatirea acesteia.
Dorim să restaurăm astfel simplitatea și naturalețea, valori fundamentale în societatea veche românească.

Despre servirea mesei

Masa este oferită in regim de bufet suedez unde fiecare își alege ce dorește din bucatele pregătite și, cu ajutorul nostru, iși pune mâncarea în farfurie, atât cât știe că poate mânca fără a lăsa ceva în farfurie.


Altfel, la Frații Jderi oricine poate mânca pe săturate, fără restricție. Când ceva se termină, echipa noastră e pregatită pentru porții suplimentare.

Vă prezentăm mai jos câteva exemple din meniul nostru. 
În funcție de sezon, cu excepția micului dejun, vom alege pentru dumneavoastră câte doua feluri de mâncare din fiecare serie. 

Copyright 2019
@ Inventura SRL