Regulament

Termeni si conditii

 

               Satul de vacanta “Fratii Jderi, Utopia Verde” este accesibil tuturor persoanelor dornice de relaxare, recreere si de a petrece timpul liber in mijlocul naturii.

                    Toate regulile care se regasesc mai jos au fost implementate strict in interesul si pentru siguranta oaspetilor. Persoanele care le apreciaza ca fiind restrictive sau pur si simplu nu isi exprima acordul cu privire la respectarea lor, au optiunea de a nu accesa activitatile disponibile in incinta satului de vacanta.

Astfel, odata intrati in perimetrul satului de vacanta “Fratii Jderi, Utopia Verde”, oaspetii consimt implicit la aceste reguli si se obliga sa le respecte irevocabil si neconditionat.

Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde este proprietate privata si este obligatorie luarea la cunostinta a prezentului regulament. 

1.      Participanții au obligatia de a respecta indicatiile personalului din administratia satului de vacanta;

2.    Folosirea tuturor echipamentelor ce apartin satului de vacanta se face doar in baza unui acord primit din partea administratiei satului de vacanta, doar sub supravegherea unui reprezentant al satului de vacanta iar contravaloarea acestora in caz de distrugere sau deteriorare va fi suportata de catre persoana care le-a utilizat

3.    Este interzis comportamentul agresiv fizic sau verbal la adresa celorlalti oaspeti sau a personalului din administratia satului de vacanta;

4.      Este interzisa atingerea firelor sau a panourile electrice;

5.      Accesul in spatiile utilitare proprietare satului de vacanta Fratii Jderi precum bucatarii, depozite, casute suspendate, camera tehnice etc. este strict interzis

6.      Este interzis scaldatul in lacurile din incinta satului de vacanta (lac, oaza etc.)

7.      Este interzisa folosirea echipamentelor de sunet (ex.: boxe portabile) in incinta satului de vacanta

8.      Accesul auto este asigurat pana la limita parcarii, podul fiind destinat exclusiv traficului pietonal

9.      Muzica ambientala este disponibila in zona restaurantului sub forma jazz, soft jazz, muzica traditionala veche etc.

10.    Nu sunt acceptate manelele sau orice muzica asemanatoare.

11.    Aruncarea gunoaielor se face obligatoriu in spatiile special amenajate;

12.    Fumatul este permis doar in locurile special amenajate si semnalate si doar in scrumiere.

13.   Prin citirea prezentului regulament, participantul isi exprima acordul privind posibilitatea includerii sale in fotografii pentru ilustrare si suport comercial; Prin acceptarea acestor conditii, Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde este protejat de orice revendicare cu privire la dreptul la imagine;

14.   Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde nu este raspunzator de pierderea sau furtul obiectelor lasate nesupravegheate, atat in parcare cat si in incinta satului de vacanta.

15.    Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde nu este raspunzator pentru eventualele accidente survenite si prejudicii cauzate tertelor persoane ca urmare a nerespectarii de catre participanti a indicatiilor personalului din administratia satului de vacanta cat si a prezentului regulament.

16.   Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde nu este raspunzator pentru eventualele accidente sau prejudicii survenite ca urmare a caderilor de ramuri/crengi sau accidentarile persoanelor aflate in incinta satului de vacanta independente de organizare, indicatii sau recomandari (ex.: alunecari pe pietre, muscaturi de insecte, reptile etc.)

17.    Accesul in parc implica acceptarea integrala a prezentului Regulament si respectarea regulilor statuate.

IMPORTANT!  SATUL DE VACANTA FRATII JDERI, UTOPIA VERDE ISI REZERVA URMATOARELE DREPTURI

1.     Sa excluda din parc participantii care incalca regulile de securitate si disciplina impuse, precum si participantii care prezinta un comportament inadecvat care ar afecta desfasurarea normala a activitatilor;

2.       Sa limiteze accesul liber in Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale.

 

Activitatile recreative sunt accesibile tuturor  persoanelor incepand cu varsta de 7 ani, care sustin sau sunt certificate de insotitori/reprezentanti legali ca au o stare de sanatate fizica si psihica buna.

Atentie! Participantii evolueaza in Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde pe propria raspundere, in urma citirii si intelegerii prezentului regulament. Riscurile aferente participarii la oricare dintre activitatile recreative sunt asumate exclusiv de catre participanti, satul de vacanta Fratii Jderi si reprezentantii acestuia avand un rol exclusiv de facilitator al acestor activitati.

 

 • Accesul la orice perete de escalada, tiroliana, piscina sau orice alta activitate cu risc de accidentare reprezinta aderarea dumneavoastra la prezentul regulament si totodata supunerea dumneavoastra la reguli. Pentru minori, consimtamantul de participare va fi dat de catre parinti sau insotitorii adulti.

 • Toti participantii sunt obligati sa citeasca si sa-si insuseasca regulile mai jos mentionate:


 • Este interzisa escaladarea panoului fara acordul reprezentantilor satului de vacanta.

 • Este interzisa escaladarea panoului fara incaltaminte adecvata

 • Greutatea maxima admisa pentru participanti la panoul de escalada sau tiroliana este de 90 kg.

 • Atat echipamentul sportiv cat si echipamentul de protectie  (ex.: ham + casca) nu este transmisibil si este oferit doar de catre un reprezentant al satului de vacanta.

 • Echiparea si dezechiparea se face numai de catre un reprezentant al Satului de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde.

 • Accesul la panoul de escalada sau tiroliana se face doar in prezenta instructorului.

 • Folosirea corzii de siguranta este obligatorie pe toata durata activitatii.

 • Pozitia corzii de siguranta trebuie sa fie intotdeauna intre brate.

 • Coarda de siguranta va fi montata si demontata doar de catre instructorul Satului de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde.

 • La escaladare este strict interzisa traversarea peretelui pe orizontala. Cataratorul trebuie sa se rezume la zona de catarare indicata.

 • In cazul distrugerii echipamentului de protectie contravaloarea acestuia va fi suportata de catre persoana care l-a utilizat sau de catre parinti/insotitori.

 • Accesul la piscine se face doar cu incaltaminte adecvata, cu parul strans si acoperit de casca de inot; totodata, alergarea in jurul piscinei si/sau in zona aferenta acesteia cat si aruncatul in apa sunt strict interzise. Accesul la piscina este permis doar in perioada zilei cu lumina naturala fara a depasi ora 19.00. Inainte de a intra in piscine, este obligatoriu ca oaspetii satului de vacanta sa faca dus, sa nu fie sub influenta bauturilor alcoolice, sa nu aibe rani deschise sau boli de piele.

 • La piscine copiii vor fi insotiti in permanenta de catre parinti/insotitorii legali. Nu vor fi consumate alimente sau bauturi (alcoolice sau nu) in sau langa piscina iar persoanele care participa la aceasta activitate vor evita folosirea oricaror obiecte (sticla, obiecte ascutite etc.) ce pot provoca accidentari sau raniri.

 • Minorii vor fi insotiti de un tutore, iar acesta din urma va fi responsabil atat de respectarea regulilor, cat si de comportamentul minorului pe toata durata activitatii.

 • Toti participantii trebuie sa contribuie prin actiunile si atitudinea lor la siguranta si buna desfasurare a oricaror activitati.

 • Activitatile de recreere ce implica echipamente de suport si siguranta vor fi organizate doar in prezenta reprezentantilor satului de vacanta. Orice alta activitate de recreere individuala sau de grup efectuata in afara programului stabilit de desfasurare al acestor activitati sau neachitate conform tarifului agreat, cu sau fara supravegherea reprezentantilor satului de vacanta Fratii Jderi, va fi efectuata cu asumarea integrala a riscurilor potentiale de catre perticipanti, indierent de varsta sau pregatire fizica.

 • Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Satul de vacanta Fratii Jderi, Utopia Verde mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare.

Copyright 2019
@ Inventura SRL