Dragii noștri!

Vin vacanțele și vă recomandăm să fiți pregătiți de relaxare, de mult verde, de mâncare bună și de multă voie bună! De aceea, ca în fiecare an, v-am pregătit o ofertă pe măsură! 

Oferta de Paște 2019

Varianta 1 - pachet 3 nopți, 4 zile

Perioada: 26 apri...

Dragi părinti, 

Avem plăcerea să anunțăm organizarea taberelor de vară pentru copii zdraveni, edițiile 2019.

Astfel, în perioadele menționate mai jos, îi așteptăm pe cei mici să se bucure, alături de noi evident :), de momente special create pentru ei:

TABĂRA 1...

Dragi părinti, 

Avem plăcerea să anunțăm organizarea taberelor de vară pentru copii zdraveni. Astfel, în următoarele perioade, îi așteptăm pe cei mici să se bucure, alături de noi evident :), de momente special create pentru ei:

TABĂRA 1 -  duminică 24 iunie -...

Am inceput pregatirile pentru cele mai importante evenimente ale anului. Ca de fiecare data, sarbatorile pascale, reprezinta un moment important pentru noi si de aceea v-am pregatit o oferta pe masura.

PACHET ALL INCLUSIVE 4 ZILE/ 3 NOPTI - 999 LEI/PERSOANA (include TVA...

De câte ori v-ați gândit la ceva dulce în ultima vreme :)? Și de câte ori ați găsit un loc în care ați descoperit o prăjitură făcută cu măiestrie? Noi, echipa Frații Jderi, vă recomandăm să încercați prăjiturile făcute cu atenție si muuuultă pasiune de către nimeni alt...

Dragi părinți, prieteni și oaspeți,

Vă informăm că filmările din taberele Micul Jder sunt disponibile acum pe YouTube, canalul Academia de Aventură. Acolo, vom adăuga de fiecare dată filmări cu experiențele noastre, trăite împreună în satul de vacanță Frații Jderi, Utop...

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Copyright 2019
@ Inventura SRL