Fratii Jderi Crestem intensitatea vietii
Languages Romana Languages Engleza
hover image hover image
 

Testimoniale

Acasa » Testimonials

Testimoniale

"Ma inchin cu ambele maini ca dupa trei zile am scapat aproape intreg!!! TURISTI PAZITI-VA!!!"

– Romeo Voicu

"Iarba-i iarba, aerul e aer, mancarea e mancare, oamenii sunt oameni. Am zis."

– Alexandru Ispas, Parintele. HP

"Mereu am crezut ca trebuie sa mor ca sa ajung in paradis (si nici murind nu e sigur ca voi ajunge). Dar aici, chiar m-am simtit ca in Paradis. Mancarea ingerilor, linistea mortilor, soarele faraonilor…Totul super!!!"

– Mira, Hewlett Packard

"Echipa XTB Romania s-a simtit extraordinar de bine. Am invatat sa SCREAM, sa stai linistita, sa stai fara vorba si semnificatia a 25 minute. Pentru Cezar distanta si timpul sunt relative. Inca 25 minute. Multumim din suflet si din inima."

– Echipa XTB Romania

"In aceasta tabara eu as vrea sa invat Karate, sa ne cataram si sa facem rapel. Sa cautam aur, sa primim 10000 de euro si sa merg pe apa, jar si zapada. Sa sar de pe o cabana pe alta."

– Alex, din tabara de copii Micul Jder

"Nu exagerez cu nimic, aici e Raiul pe pamant, e un colt din "Gradina Maicii Domnului" in adevaratul cuvant mirific.Aici oamenii, animalele de pamant, de apa, de vazduh, copacii si sufletele celor plecati traiesc in armonie cu Creatorul si cu Creatia. Cei care veniti aici vorbiti in soapta, nu tipati, inchideti televizoarele macar o ora, regasiti-va in meditatie si ruga. Acesta este mesajul meu."

– Academician Ovidiu Bojor

"Am fost, am vazut, ma voi intoarce!... Ma voi intoarce pentru ca am unde. Ca intr-un refugiu al calitatii, ca intr-un colt de Romanie neintinata, ca la niste prieteni. Cu pretuirea si dragoste mea crestina."

– Dan Puric

"Excelente prajituri! Multumim pentru retete! Si pentru veselia cu care ne-am molipsit! Multumim pentru experienta culinara de neuitat! Dorim sa pastram voia buna gasita aici mult timp de acum incolo! Asteptam vesti din Papua Noua Guinee. Salutati-o pe Mamaie si aveti grija de vitamine! Va pupam!"

– TAS. Ernst & Young

"Am venit, am vazut, am simtit, am trait!!! E minunata familia Jderilor, e minunat habitatul lor, e minunata viata pe care am uitat sa o traim! Aici la Jderi esti TU! Daca ai uitat au ei grija sa-ti deschida ochii, inima si sufletul!!! Vii o data si vei veni mereu, vii la ORIGINI si nu ai de ales decat sa TRAIESTI! Sa fiti sanatosi si sa ne tot invatati sa traim!!!"

– Un om

"Sunt interesat de o franciza "Fratii Jderi" ca sa ma imbogatesc, sa ajung in top Capital si sa cresc PIBU". Caut personal: ofer salariu de mizerie, cer seriozitate. Pentru detalii sunati la 89.89...."

– Tarzan antreprenoru'